CV til Abilons DataBank

Brug 2 minutter på din karriere Her kan du bruge 2 minutter på dine karrieremuligheder. Mange af de stillinger vi arbejder på at besætte bliver aldrig slået op. Ved at du sender os dit CV, har vi mulighed for at tage dig i betragtning til alle vores stillinger. Enter your data and your resume into the DataBank. Many of our job openings will not be published. By sending us your resume you will be included in our searches. Udfyld nedenstående felter. Felter markeret med * skal udfyldes.
læs mere

Forretningskonsulent AX Dynamics 365, Østjylland, 25/247

Spændende stilling for forretningskonsulent fyrtårn. Læs mere her.
læs mere

Rekrutteringskonsulent til Abilon, Østjylland, 70/248

Tænder du på konsulentrollen? Motiveres du af at arbejde med mennesker? Er du strategisk tænkende? Har du lyst til at hjælpe virksomheder og organisationer med at vokse? Og kan du lide at arbejde i et praksisfælleskab, der vægter humor og videndeling? Så er det nu, du skal tage en dyb indånding og se på denne mulighed. Det er ikke et almindeligt job, men hvis du er interesseret, så er du heller ikke almindelig, og så er du heller ikke interesseret i middelmådighed. Abilon Search & Management® søger to nye kolleger, der motiveres af at gøre en afgørende forskel både hos vores kunder og hos os. Hos Abilon tager vi udgangspunkt i strategi og ledelse. Vi har i over 20 år arbejdet med rekruttering, strategi-, leder- og organisationsudvikling samt sparring. Vi har fokus på jordnærhed, humor og holisme. Vi er de erfarne og teoretisk velfunderede praktikere, der kan få andre til at blomstre, og vi leverer varen. Vi er stærkt værdibaserede og tror på, at det handler om at behandle hinanden ordentligt og med et smil på læben. Uhøjtidelighed og direkte tale blandes med ydmyghed og en udtalt evne til at eksekvere på de rigtige tidspunkter. Et af vores dogmer hedder, at vi ”ønsker at efterlade folk i en bedre tilstand, end vi fandt dem i.” Og vi øver os hver dag. Humor er et strategisk værktøj for os. Og det er med den, som det er med begejstring: Det er nemmere at begejstre andre, hvis man selv er det. At smil og glæde er en positiv og smittende spiral ser både vi og vores kunder hver dag. Og det er bare fedt! Nysgerrighed og undren er en del af det brændstof, der driver vores videbegærlighed og daglige arbejde. For det viser sig, at bedst som vi tror, vi ved noget, så ved vi ingenting. Vores kunder er klart de klogeste i ligningen, og derfor må vi anstrenge os, spare med hinanden og søge personlig og faglig udvikling på daglig basis. Det er sådan, vores fællesskab fungerer. Og det er ildsjæle, der vil være med på den rejse, vi gerne vil snakke med. Hvis du kan se dig selv i jobbet, så har du erfaring med både ledelse og strategi, og du trives med kommunikation, procesledelse og uventede udfordringer. Søg straks her på siden, send en mail på bos[at]abilon.dk, eller tag en snak med Bo Schöler om mulighederne på tlf. 40 64 33 00
læs mere

Erfaren statiker til stålteam - Hobro (ID 97120)

Drømmestilling for den erfarne statiker, der gerne vil se tingene blive til virkelighed
læs mere

Projektcontroller - stor boligorganisation, Århus (ID97121)

Motiveres du af at indgå i en travl projektafdeling? Trives du med tal og analyser? Vi søger en struktureret og samarbejdende projektcontroller til projektafdelingen i stærk boligorganisation. Vores kunde er en større almen boligorganisation med fokus på at skabe de mest attraktive og tidssvarende lejeboliger. Der arbejdes værdibaseret med udgangspunkt i ærlighed, fællesskab og bevægelse, og organisationen er karakteriseret ved en positiv, rummelig, professionel og motiverende kultur. Projektafdelingen er omdrejningspunktet for nybygning, renovering og større vedligeholdelsesopgaver. Til at følge op på projekterne, rapportere og levere validt talmateriale til økonomiafdelingen og til at sikre gode forretningsgange og procedurer søges nu en projektcontroller med kendskab til byggeverdenen. Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til projektchefen. Jobbet Projektcontrolleren arbejder tæt sammen med afdelingens projektledere om at skabe transparens og overblik i projekterne og med at udføre og følge op på processer. Projektafdelingen har ansvaret for at skabe det korrekte økonomiske grundlag, inden projekterne igangsættes. Projektcontrolleren sørger for og medvirker til, at projekterne oprettes korrekt og økonomistyres jævnfør budgettet, således at der til stadighed er det korrekte overblik over forbrug og status på projekterne. Projektcontrollerens opgave er ligeledes at sikre, at kollegerne anvender de korrekte digitale værktøjer til styring af projekterne. Projektcontrolleren udfører desuden en række administrative opgaver i forbindelse med de processer, der hører til en projektafdeling i en almen boligorganisation. Optimering af forretningsgange samt udvikling af nye, når dette er relevant, hører også til opgaverne. Dine erfaringer og kvalifikationer Vi forestiller os, at du har relevant økonomisk uddannelse og gerne baggrund i byggeriet samt erfaring med lignende arbejde. Du har en god IT-forståelse og gerne kendskab til et eller flere projektstyringssystemer. Som person er du er ansvarsbevidst og analytisk stærk, og du formår at arbejde både struktureret og systematisk. Du motiveres af at overholde deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Søg straks Søg stillingen ved at trykke på knappen her på siden. Kontakt gerne konsulent Bo Schöler på bos@abilon.dk eller mobil +45 40 64 33 00.
læs mere